• Usuario

Castellví de Rosanes revalida el Segell de transparència i bones pràctiques

Els guardons de l’edició 2020 s’han atorgat aquest dilluns a la tarda a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

|


Infoparticipa Segell 2020 Castellvi de Rosanes (8)

@CastellvídeRosanes


L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha revalidat per setè cop el Segell Infoparticipa de transparència i bones pràctiques de comunicació pública que Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) atorga als webs dels ajuntaments després de l’anàlisi de desenes d’indicadors. En l’avaluació del 2020 el web www.castellviderosanes.cat compta amb 48 indicadors positius d’un total de 52 aspectes que s’han analitzat (un 92,31%). 


Els indicadors d’avaluació canvien en cada edició (en aquesta avaluació n’hi ha hagut quatre més) i any rere any s’incrementa el nivell d’exigència per obtenir el Segell. Els 52 punts avaluats es reparteixen en tres grans blocs: qui són els i les representants polítics, quina informació es proporciona sobre el municipi i la gestió dels recursos collectius i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana. En l’avaluació del 2020, només 121 dels 947 ajuntaments de Catalunya han obtingut el Segell. 


L’acte de lliurament dels Segells Infoparticipa 2020 ha tingut lloc aquest dilluns a tarda a la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Castellví de Rosanes hi ha estat representat per l’alcalde, Adrià Camino, que ha estat l’encarregat de recollir l’acreditació del Segell. Castellví de Rosanes ha obtingut millor puntuació al segell de transparència que municipis amb molta més població i recursos. 


El web de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes compta ininterrompudament amb els Segell de transparència des de l’avaluació 2014, i l’any previ, en l’avaluació del 2013, va rebre el Reconeixement Infoparticipa. L’any anterior, el 2012, en la primera anàlisi per sorpresa de tots els web dels Ajuntaments catalans, el de Castellví de Rosanes va ser l’únic en la franja de població de 1.001 a 5.000 habitants que va aprovar l’avaluació.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE