• Usuario

Sergio Garrote de nou líder de la Copa del Món de ciclisme adaptat

Sergio Garrote ha començat amb resultats immillorables la temporada internacional de ciclisme adaptat, que aquest any té com a cita destacada els Jocs Paralímpics de Tòquio. El handbiker s'ha imposat en la primera cita de la Copa del Món en les dues proves, en ruta i contrarellotge, de la seva categoria (MH2). La competició s'ha disputat entre el 6 a el 9 de maig a la localitat holandesa d'Ostende.

|


Garrote

@Real Federación Española de Ciclismo


Garrote, que defensa el títol mundial aconseguit en 2019 per primera vegada, es col·loca així al capdavant del campionat mundial després de les seves dues medalles d'or i, a més, cimentava la seva classificació per a Tòquio amb grans esperances.


A Ostende, Garrote va obrir el foc el dia 6 a la contrarellotge amb una ajustada victòria, superant per només un segon al francès Florian Jouanny. Aquest seria també el seu gran rival en la prova en ruta, el dia 8, tot i que la victòria del corredor del Club Ciclista Sant Boi seria aquest cop més clara en quedar-se en solitari a la meitat de la cursa de 50 km i acabar imposant-se per més de dos minuts.


Doc 6096c36c659ff1.42415543 GARROTE PODIO

@Real Federación Española de Ciclismo


Com a colofó, el viladecanenc aconseguia la medalla de plata en la prova de relleus per països. Al costat del també viladecanenc Israel Rider, el conjunt espanyol es quedava a només dos segons del campió, Estats Units.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE