• Usuario

Sisena lliga, segona consecutiva i rècord del Barça Femení de fútbol

El Barça ha revalidat el títol en un campionat en què ha batut tots els rècords i supera l’Athletic Club al capdavant del palmarès

|

Aquest any, també! El Barça Femení ha revalidat el títol de Lliga a Tenerife, on ha guanyat el 26è partit en 26 jornades, mentre que el seu immediat perseguidor, el Llevant, ensopegava al camp de l’Espanyol. La combinació de resultats ha donat matemàticament a les blaugranes la segona Lliga consecutiva i sisena de la seva història (2012, 2013, 2014, 2015, 2020 i 2021).


@fcbarcelona.cat


És el Barça dels rècords. Mai abans havia obtingut 26 victòries seguides al campionat. Ara, n’encadena 30 (25+5) en les dues últimes temporades, igualant el rècord del Llevant entre la 2000/01 i 2001/02. 


Mini 2021 05 09 GRANADILLAvsFCBFEMENI 70

@fcbarcelona.cat / Foto: Víctor Salgado - FC Barcelona


Una altra marca que han batut les culers és la de més lligues conquerides. Amb sis títols supera l’Athletic Club (5) i encapçala per primera vegada el palmarès de la competició.


@fcbarcelona.cat



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE