• Usuario

El pavelló de Sant Bernat d’Olesa de Montserrat ja compta amb un Pla d'autoprotecció

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat el Pla d’autoprotecció (PAU) del pavelló de Sant Bernat, un poliesportiu annex a l’escola Sant Bernat.


|

Olesa M pavello St Bernat A

@DiputaciódeBarcelona


La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat el Pla d’autoprotecció (PAU) del pavelló de Sant Bernat, un poliesportiu annex a l’escola Sant Bernat que s’utilitza com a equipament esportiu per a la mateixa escola així com també per a usos esportius extraescolars. Esporàdicament, també se li dona un ús de pública concurrència per realitzar festes i espectacles com poden ser concerts, la celebració del carnestoltes o l’arribada dels Reis de l’orient, amb un aforament per a 1.900 persones.



El Pla d’autoprotecció és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats que organitzin en espais públics, amb els seus mitjans i recursos i en l'àmbit de la seva competència, per aconseguir que, davant d’una situació d'emergència, les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica. 


Així, el Pla d’autoprotecció donarà resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se en aquest equipament.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE