Ingressen a presó dos atracadors per assaltar cinc benzineres a Esparraguera i Bages

Els atracadors sumaven 27 antecedents, molts d’ells per robatoris violents, s’allotjaven en hotels per dificultar la localització i posterior detenció policial


|

210506 NdP 066 RPMS F2 Mossos d'Esquadra

@mossosd'esquadra


Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de les Unitats d’Investigació de Martorell i Manresa van detenir a dos homes de nacionalitat espanyola, de 52 i 32 anys i veïns de Sant Vicenç de Castellet (Bages) com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació.


El primer dels fets va tenir lloc el 14 d’abril quan un home va atracar una benzinera de la població d’Esparreguera. 12 dies després, dos atracadors van robar a la mateixa benzinera, intimidant amb un tornavís el treballador de l’estació de servei. 


Quan els investigadors de la comissaria de Martorell van difondre les imatges dels atracadors internament amb l’objectiu d’identificar-los, la unitat d’investigació del Bages va informar que ells investigaven tres atracaments a benzineres ocorreguts a la seva demarcació i que la descripció dels autors dels robatoris coincidia plenament amb la dels atracadors d’Esparreguera. Comprovades les coincidències i convençuts que eren els mateixos homes els que havien fet els cinc atracaments, les dues unitats d’investigació van decidir treballar conjuntament.


Les gestions d’investigació realitzades en la primera fase van permetre identificar els dos autors dels fets delictius, gràcies en part a un mosso fora de servei que va identificar el vehicle emprat pels atracadors per fugir d’una de les benzineres assaltades.


Posteriorment, els investigadors van ubicar als presumptes autors en un hotel de la localitat de Martorell i allà els va detenir un equip conjunt de les comissaries de Martorell i del Bages.


Una vegada detinguts es va poder comprovar que un dels atracadors tenia una ordre de detenció vigent per no haver reingressat a un centre penitenciari.


Els detinguts, que acumulaven 27 antecedents, molts d’ells per robatoris violents, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó provisional.


210506 NdP 066 RPMS F1 Mossos d'Esquadra

@mossosd'esquadra


COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE