La Diputació de Barcelona intensifica el suport als 236 ajuntaments que tenen escola bressol municipal

|

Shutterstock 390547936

@DiputacióBarcelona


La Diputació de Barcelona ha posat en marxa una nova pàgina web per donar suport als ajuntaments en el procés de preinscripció i matriculació a les escoles bressol municipals. 


Es tracta d’una nova línia de servei  que inclou materials de difusió, que es poden descarregar i adaptar a cada municipi, amb l’objectiu de fer un acompanyament efectiu en el procés de preinscripció a l’educació infantil (O-3 anys) que s’inicia amb caràcter general el 10 de maig i finalitzarà el 21.


«La participació de les nenes i dels nens en l’educació en la primera infància té un impacte enormement positiu pels infants i pel conjunt de la societat», remarca el diputat d’Educació, Alfredo Vega, i afegeix que «rebre una educació de qualitat en aquestes etapes pot representar un punt d’inflexió determinant per l’èxit educatiu en etapes posteriors, i esdevé significativament decisiu per aquells infants que viuen en entorns més vulnerables».


L’educació infantil és una de les línies d’actuació prioritàries per la Diputació de Barcelona.


La corporació incideix en l'àmbit de les polítiques d’infància en el seu conjunt i, en particular, en el suport a les escoles bressol municipals potenciant el paper de l’administració al servei dels municipis.


Una de les principals actuacions de la corporació en aquest àmbit és l’impuls i lideratge de la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals, constituïda el maig del 2018 com un espai de debat i treball per reforçar les escoles bressol municipals de la província de Barcelona com a equipaments educatius de qualitat, així com el paper dels ajuntaments i del món local en les polítiques d’atenció educativa a la primera infància. 


Actualment a la província (exceptuant Barcelona ciutat), hi ha un total de 399 escoles bressol municipals a 236 municipis.


Peces Escoles bressol carrusel intradiba 1140x416 (003)

@DiputacióBarcelona


COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE