• Usuario

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE deixa 700.000 euros a Barcelona

La primera vegada que el Sorteig Extraordinari del Dia de la Mare toca completament a Catalunya: els 100 cupons del premi.

|

Un dia després que el Sorteig Extraordinari del Dia de la Mare toqués íntegrament a Catalunya, els 100 cupons del premi amb gairebé 21 milions d’euros, el sorteig del ‘Cupó Diari’, es van repartir 700.000 euros a Barcelona. 


Mario García, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui va portar la fortuna al barri de Diagonal Mar de Barcelona des del quiosc de l'ONCE ubicat a l'Avinguda Diagonal, núm. 3.


Mario, persona amb discapacitat com tots els venedors de l'ONCE va vendre 20 cupons premiats amb 35.000 euros cadascú d'ells. En total, va repartir 700.000 euros.


La Delegació Territorial de l'ONCE a Barcelona presta serveis personalitzats a 2.400 afiliats i afiliades i compta amb 550 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.


Enguany, l'ONCE ha repartit més de 30 milions d'euros en premis a Catalunya.


Cupu00f3n 3 de mayo 275u00ba Francisco de Goya CEROS A 5

@ONCE


El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.


Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya,  que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. 


A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu del Grup Social ONCE supera les 15.000 persones. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE