Sant Esteve de Sesrovires proporciona ajudes pel pagament del lloguer

|

L’Agència d’Habitatge de Sant Esteve de Sesrovires, obre una convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer adreçada a persones en risc d’exclusió social. El termini per acollir-se a l’ajut és del 27 d’abril fins al 4 de juny. Es pot tramitar telemàticament o demanant cita prèvia pel referent d’habitatge a través de Serveis Socials i fins al 31 de maig.


Poden demanar l’ajut les persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que sigui el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria.


Entre els requisits a complir per poder accedir a l’ajut, a més de tenir-se en compte els ingressos de la unitat familiar, cal ser titular d'un contracte de lloguer de l'habitatge que sigui domicili habitual i permanent, i estar-hi empadronat. En el cas de la demarcació de Barcelona, no pagar un lloguer mensual per l'habitatge superior als 800 euros. En el cas de famílies nombroses i unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat i barem favorable, aquest import pot arribar fins als 900 €.


Les persones interessades poden tramitar electrònicament la sollicitud a la pàgina web de l’Agència d’Habitatge de la Generalitat:


https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/20246_Subvencions-per-al-pagament-del-lloguer?category=74aba454-a82c-11e3-a972-000c29052e2c.


Per a les persones que necessitin suport per realitzar la tramitació poden trucar a Serveis Socials al telèfon 937713017, fins al 31 de maig, i demanar cita prèvia amb el referent d’Habitatge.


En l’anterior convocatòria, els Serveis Socials van gestionar una mitjana de 40 sol·licituds, xifra que no inclou les que tramiten directament els demandants sense passar pels serveis municipals.


Lloguer


@ajSesrovires

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE