• Usuario

L’Auditori de Cornellà rep el ritme del flamenc més pur i la música del anys vuitanta

El 15 de maig actuarà el cantaor Manuel Lombo en el marc del Festival d’Art Flamenc de Catalunya i el dia 22 serà el torn del musical de La Movida, ‘Me paso el día bailando’. 

|

Arriba el mes de maig i L’Auditori de Cornellà s’engalana per acollir dos espectacles molt especials. 


Els amants del flamenc podran gaudir de l’actuació de Manuel Lombo, un dels plats forts d’una nova edició del Festival d’Art Flamenc de Catalunya que s’organitza a la ciutat de Cornellà. 

I per posar punt i final a la temporada de primavera a L’Auditori, quina millor forma que ballant amb els èxits que van protagonitzar la coneguda com ‘La Movida’, allà sobre els anys vuitanta. Temes d’Alaska, Héroes del Silencio, La Unión, Luz Casal o Danza Invisible entre molts altres en un musical que rep el títol de ‘Me paso el día bailando’. 


Les entrades per ambdues cites estan a la venda a www.auditoricornella.com amb interessants descomptes en entrada anticipada. 


Recital flamenc a càrrec de Manuel Lombo 


El dissabte, 15 de maig a les 20h l’Auditori rep la visita del cantaor Manuel Lombo. Magnífic autor i compositor, Lombo és intèrpret d’una obra repleta d’aromes flamencs i una bella lírica plena de matisos. Es mou còmodament entre diferents estils amb una personalitat artística pròpia, carisma i una gran capacitat de connexió amb el públic. 


Al llarg de la seva carrera ha cantat en diferents companyies com la d’Ángeles Gabaldón o en la de Rafael Campallo. És un artista demandat en importants programacions de flamenc com el Festival de la Petenera, de Paterna de Rivera, d'Ojén, de la Taranta de Linares, de Múrcia, de la Unión, de Suma Flamenca de Madrid, de la Biennal de Màlaga, etc. A més de participar en diferents projectes televisius a Canal Sur, Manuel Lombo contínua de gira amb els seus diferents espectacles; Lombo x Bambino, Rocío 100x100, Pa'lante i Pa' trás i Cantes de diciembre. 

En l’escenari de L’Auditori de Cornellà Manuel Lombo estarà acompanyat de Pedro Sierra a la guitarra, de Laura Marchena i Cristina Tovar en cors i palmes i d’Oscar Robles en la percussió. 


Bailando 2

@AuditoriCornellà


Retorn als vuitanta amb el musical ‘Me paso el día bailando’ 

Idea original de José Manuel Martínez, Juan Antonio Ruiz i José Antonio Rodríguez, arriba a L’Auditori el musical ‘Me paso el día bailando’ que rep homenatge a les cançons dels anys vuitanta que van fer ballar, sentir i vibrar a tota una generació que va lluitar pels seus somnis pensant que tot era possible. 


Escrit pel dramaturg José Antonio Rodríguez i dirigida per Hèctor Vidondo amb coreografies a càrrec de Paty Sales, l’estrena tindrà lloc al nostre escenari el dissabte, 22 de maig a les 20h. 


El públic gaudirà amb temes que formen part del nostre bagatge musical de noms tan coneguts com Alaska, El Último de la Fila, Olé Olé, Héroes del Silencio, La Unión, Luz Casal, Danza Invisible, Miguel Ríos, Mecano, etc. Tots ells, mítics de la coneguda com ‘La Movida’. 


El repartiment està format per cantants i actors com Gerard Cruset, Iosune Pleguezuelos i Albert Prat que interpreten els papers principals. La banda delectarà amb la música en directe del baixista Xavi Oró, el guitarrista Artur López, el pianista Joan Galamba i el bateria Joel Romera. Les ballarines són Paula Nocella i Andrea Campos. L'escenografia va a càrrec d'Olga Malavia i amb la illuminació i el so de Javier Martínez. 


Un espectacle que ens situa en l’Espanya de 1993 després de la Barcelona’92 i de l’Expo’92, un moment de recessió econòmica quan la joventut només veia en la música l’escapatòria per evadir-se dels problemes. Chus és l'exemple perfecte d'un autèntic nostàlgic dels 80. No li sobren les peles i la idea d'un treball avorrit i rutinari no l'il·lusiona especialment. La música és la seva passió i els temes més coneguts de ‘La Movida’, l'alternativa perfecta a aquesta temuda vida adulta i monòtona a la qual es veu abocat.


Bailando (002)


@AuditoriCornellà

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE