• Usuario

El Centre d'Estudis Comarcals organitza la conferència: "Canvi d'hàbits per a una alimentació saludable i sostenible"

El Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, ofereix una conferència on-line oberta el pròxim dilluns 3 de Maig de la Doctora Anna Bach- Faig 

|

Alimentacion



El Centre D'estudis Comarcals del Baix Llobregat ofereix dintre del Pla estratègic metropolità de Barcelona, una conferència oberta el pròxim dilluns 3 de Maig a les 18:30 per la plataforma de Zoom. 


Aquesta conferència sota el nom "Canvi d'hàbits per a una alimentació saludable i sostenible". A càrreg de la Dra. Anna Bach-Faig que desenvolupa la seva tasca en el camp de l'alimentació i salut pública, així com l'alimentació i activitat física en el marc del grup FoodLab. Farmacèutica, màster i doctorat en Salut Pública Nutricional.  La Dra. ha estat implicada en projectes de promoció com de recerca en alimentació i salut, la major part d'ells multidisciplinàries, tant en l'ambit nacional com en el marc de projectes de la Unió Europea. Professora dels estudis de Ciències de la Salut de la UOC en els màsters oficials de Nutrició i Salut i d'Alimentació en l'Activitat Física i l'Esport. És vocal d'Alimentació del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB) i coordinadora dels cursos de nutrició d'Àgora Sanitària. Disposa de l'acreditació de professora lectora de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).


Si esteu interessats en assistir, per fer la previsió del públic, podeu realitzar la inscripció prèvia en aquest d'enllaç: 


Pots incriure't en aquest enllaç


Aquesta conferència compta amb el suport i col·laboració del consell comarcal del Baix Llobregat i la Generalitat de Catalunya en el Departament de cultura. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE