• Usuario

​L'Hospitalet Atletisme disputa la 1a jornada del Campionat de Clubs d'Espanya Divisió d'Honor

El grup femení, amb les importants baixes d’Anna Obradors i Olga Morraja, arriba a la cita amb Sara Gallego, Mireia Urrutia, Aina Ramos i Marta Vilches com a atletes destacades. Cal recordar que L’Hospitalet pot comptar en aquesta final amb atletes d’altres clubs filials.

|

Atletisme

@AtletismeHospitalet


L’Hospitalet Atletisme comença aquest cap de setmana la Divisió d’Honor de Clubs d’Espanya, coneguda com Liga Joma en nois i Liga Iberdrola en noies. La competició es disputa en dues jornades i una final durant el proper mes de juny.


La primera jornada es disputarà a L’Hospitalet de Llobregat (la masculina) i a Manresa (la femenina), entre d’altres seus. A L’Hospitalet Nord, el grup hospitalenc s’enfrontarà al FC Barcelona, Alcampo Scorpio de Saragossa i al Tenerife Caja Canarias. L’Hospitalet Atletisme exercirà d’amfitrió de la prova, que començarà a les 15h de la tarda d’aquest dissabte.


D’altra banda, a la capital del Bages, les noies s’hauran de creuar amb el FC Barcelona, l’Agrupació de Catalunya i l’Avinent Manresa, en el mateix horari que els nois. 

L’objectiu d’aquestes jornades és sumar punts de cara a collocar-se en bona situació per a la gran final.


Els nois comptaran amb la presència de Xavi Barrubés, Oriol Piqueras, Miquel Doménech, Jaume León, Sergi López o Brahim Fateh, entre d’altres. El grup femení, amb les importants baixes d’Anna Obradors i Olga Morraja, arriba a la cita amb Sara Gallego, Mireia Urrutia, Aina Ramos i Marta Vilches com a atletes destacades. 


Cal recordar que L’Hospitalet pot comptar en aquesta final amb atletes d’altres clubs filials. Aixi, Paula Blasi i Roger Pons (Universitari), Laia Rodríguez, Marina Lamata i Edgar Climent (Colomenca) i Andrea Trape (CA Tarragona) ajudaran a l’equip de cara a buscar una bona classificació. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE