• Usuario

Es desconvoca la vaga de recollida de residus a Sant Feliu de Llobregat

Desprès que la emprea i els treballadors haguin arribat a un acord, queda desconvocada la vaga de recollida de residus a Sant Feliu

|

3837810


@ajSantFeliu


L'Ajuntament de Sant Feliu ha rebut la notificació que finalment la plantilla de recollida de residus i l'empresa FCC, concessionària del servei, han arribat a un acord satisfactori per a ambdues parts, fet que implica la desconvocatòria inmediata de la vaga. Així doncs,  el servei ja es prestarà amb normalitat. 


L'Ajuntament ha estat mediant des de l'inici de les negociacions per tal d'apropar les parts i facilitar una ràpida solució del conflicte, així com vetllant per al compliment dels serveis mínims, per tal que aquest tingués la menor afectació possible per a la ciutadania. 


Ampliació del contracte de neteja per a una millora del servei 


Precisament al ple de febrer, es va aprovar la modificació del contracte de la concessió de la gestió de la neteja viària i de recollida de residus sòlids urbans. 


Aquesta modificació implica l'ampliació de la contracta realitzada al 2013, per tal de millorar el servei, actualitzant-lo i adaptant-lo a les necessitats actuals de Sant Feliu.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE