Gavà activa la zona taronja de la platja al maig

|

El dissabte 1 de maig s'activa la zona taronja a la platja de Gavà. Enguany s’incrementa el nombre de places en una cinquantena, tenint un total d'unes 520 places, ja que s’amplia als carrers Alcanar i Cubelles. Durant els caps de setmana i festius fins al 26 de setembre, i de 9 a 20 hores.


Zonanaranjagava

@AjGavàNomés hi podran estacionar els vehicles censats a Gavà i els vehicles de rènting i cotxes d'empresa dels ciutadans de Gavà. 


Al respecte, caldrà comunicar i acreditar els vehicles matriculats a partir de l'abril del 2021, els que hagin patit un canvi de nom a partir de l’1 de gener del 2021 i tots els vehicles de rènting i cotxes d'empresa.


Aquesta mesura té per objectiu dissuadir d'agafar el cotxe, alhora que facilita als residents a Gavà aparcar al barri marítim. 


La zona taronja està distribuïda als carrers de l'Ametlla, l'Escala, Palamós, Arenys, Roses, Garraf, Amposta, Palafrugell, Cunit, Alcanar i Cubelles.


En els pròxims dies, els establiments comercials i de restauració de Gavà Mar podran oferir als seus clients autoritzacions per estacionar, en nombre i temps limitat, en les zones d'aparcament  restringit.


La zona taronja s'avança al dispositiu de mobilitat sostenible que es posarà en marxa el 12 de juny, tret de sortida de la temporada de platges. 


Un dispositiu que afavoreix l'ús del transport públic i els trajectes a peu i en bicicleta, com a alternatives reals al vehicle privat, i que promou una major fluïdesa i pacificació dels carrers i de l'espai públic. En definitiva, cerca l'equilibri entre l'ús lúdic de la platja amb la preservació del caràcter urbà i residencial de Gavà Mar i dels seus valors ambientals.


L’alta cal tramitar-la a través del registre de l’Ajuntament a la seu electrònica eseu.gava.cat o bé a l’adreça electrònica zonataronja@gava.cat


ZONA NARANJA


@Vilapress 


CALLES


COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial