• Usuario

Movilitzacions convocades per CCOO i UGT contra el desballestament de Correos

Els treballadors/es de Cornellà de Llobregat, Castelldefels, Mataró i la UR2 de Terrassa s'han concentrat a les portes de l'oficina de la localitat, en suport a les mobilitzacions convocades per CCOO i UGT contra el desballestament de Correos i continuarà mentre no es posi fi a aquest pla de desballestament. 

|

Els treballadors i treballadores de Cornellà de Llobregat. Castelldefels, Mataró i Terrassa UR2 s'han concentrat en assemblea, a les portes de l'oficina en les diferents localitats, en suport a les mobilitzacions convocades per CCOO i UGT en defensa d'un servei públic de qualitat i contra el desballestament de la major empresa pública del país. 


En la concentració els treballadors i treballadores d'aquestes localitats de la província de Barcelona han denunciat la reducció de la plantilla en la localitat, i la falta de contractació per a la cobertura de les absències del personal, a causa del pla de desmantellament del servei públic imposat pel president, Juan Manuel Serrano, que té conseqüències per a la qualitat del servei prestat per Correos a la ciutadania i suposa una sobrecàrrega de treball i l'augment del risc de sofrir accidents laborals per a la plantilla de la localitat.


Imagen de archivo de una oficina de Correos.


@Correos


CCOO i UGT han iniciat un calendari de mobilitzacions el mes d'abril que durarà fins al mes de juny en una primera fase, per a posar fre a l'intent de desballestament del model postal públic per part del president Juan Manuel Serrano i les polítiques implementades per la Direcció de Correos, mitjançant la retallada de plantilles i empitjorant la seva qualitat (36% de temporalitat i 25% d'ocupació a temps parcial en general, i un 75% en la xarxa d'oficines), l'abandonament dels serveis rurals a l'Espanya buidada suprimint llocs de repartiment en l'àmbit rural, l'externalització de serveis, el transvasament de l'activitat a Correos Express i reduint la xarxa postal pública mitjançant el tancament de centres de treball. 


Els sindicats CCOO i UGT amb un 70% de la representació adverteixen que s'està produint un canvi de model clar en l’empresa pública deixant a un costat i afeblint de manera dràstica l'àmbit del servei postal universal, per a centrar-se en un model logístic pur, obrint les portes a la seva futura privatització. 


Les mobilitzacions es realitzaran al llarg de tot el país, de manera ascendent i sostinguda en el temps, respectant les restriccions sanitàries i els sindicats adverteixen que de no revertir-se les polítiques de la Direcció de l'empresa CCOO i UGT continuaran defensant a través de la mobilització, un projecte de model postal públic, sostenible, eficaç, modern i eficient.




Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE