• Usuario

Detenen dos homes a l'Hospitalet de Llobregat especialitzats en furts comercials

Els detinguts es desplaçaven per tot el territori català per furtar ampolles de licors. També s'ha detingut tres homes per receptació que gestionaven un local a l'Hospitalet de Llobregat on els lladres descarregaven les begudes sostretes

|

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el passat 8 d'abril dos homes, de 40 i 45 anys, de nacionalitat georgiana, com a presumptes autors d'un delicte continuat de furt. En la mateixa investigació es va detenir tres homes més,  d'entre 21 i 38 anys, de nacionalitat espanyola i índia, com a presumptes autors d'un delicte de receptació. 


La investigació es va iniciar a finals del mes de març quan es va detectar un grup de persones amb actitud sospitosa per les rodalies d'un establiment comercial de Sant Andreu de la Barca.


EuropaPress 2695006 mossos desquadra archivo


@EP


El sospitosos, que es desplaçaven amb un vehicle amb plaques estrangeres, després d'accedir a un establiment del municipi es van dirigir directament a un magatzem de l'Hospitalet de Llobregat.

Arran aquests fets es va obrir una línia d'investigació ja que tot apuntava que es dedicarien a realitzar furts de manera habitual i continuada.


Gràcies a la investigació oberta es va comprovar que els sospitosos es desplaçaven per tot el territori català amb l'objectiu de furtar ampolles de licor en establiments comercials d'una mateixa cadena. Posteriorment, descarregaven tot el material sostret en un local d'Hospitalet de Llobregat.


Finalment, es va muntar un dispositiu que va permetre detenir dos dels autors dels furts. També es va detenir tres dels receptadors a l'Hospitalet de Llobregat i es van recuperar 1.200 ampolles de licors sostretes.


Als detinguts se'ls acusa de furts comesos en establiments d'Arenys de Mar, Sant Andreu de la Barca, Teià, Valls, Vilassar de Mar i Vilaseca. 


La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.


Els arrestats van passar a disposició judicial, el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


41416d5c 1a21 49fd 8b8f aecd4a401604


@Mossosd'Esquadra



56a24aa6 2393 4562 a4e9 cd5432bdb2ef


@Mossosd'Esquadra 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE