• Usuario

Nou espai de gestió d'entitats a Can Ginestar de Sant Just Desvern

L’espai de gestió d’entitats s'ha traslladat a la segona planta de Can Ginestar, amb la voluntat de seguir oferint un espai i uns recursos a les entitats, ajustant-se a l’ús i a les necessitats. 

|

L’espai de gestió d’entitats s'ha traslladat a la segona planta de Can Ginestar, amb la voluntat de seguir oferint un espai i uns recursos a les entitats, ajustant-se a l’ús i a les necessitats que s’han anat detectant al llarg d’aquest primers mesos de funcionament.


Aquest espai va entrar en funcionament el novembre de 2020 a la sala que fins aleshores acollia el Centre d'Interpretació del Municipi, com a resposta de l'Ajuntament a les dificultats que estava suposant la pandèmia i les restriccions per la COVID-19 per a les entitats i els collectius locals.


L'objectiu és oferir suport i acompanyament a les entitats pel que fa a la informació de convocatòries i vies de finançament, facilitar la presentació de sollicituds i justificacions i per desenvolupar els seus projectes; així com donar suport a la creació de noves entitats i elaborar un pla anual de formació adaptat a les necessitats de les associacions i collectius.


El servei inclou dues modalitats d’ús amb cita prèvia:

  • Ús d’espai i recursos de manera autònoma, amb ordinador i punts de connexió preparats per connectar portàtils, material d’oficina, eines multi funcions per imprimir i escanejar, i un espai de reunió i per crear treball en xarxa. 


  • Ús acompanyat, a càrrec d’una persona tècnic/a municipal referent de l’entitat per informar de convocatòries, vies de finançament, revisar documentació, assessorar en el desenvolupament de projectes, etc. 


Cal demanar cita prèvia a la consergeria de Can Ginestar, o a través dels tècnics i les tècniques referents de cada entitat.


Can Ginestar


@SantJustDesvern

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE