Nou canal de WhatsApp contra la violència masclista a l'ajuntament d'Abrera

|

Des del Servei d'Igualtat de l'Ajuntament d'Abrera fem difusió del nou canal de Whatsapp que els Mossos d'Esquadra han posat en marxa a través d'un telèfon especialitzat per atendre casos de violència masclista, amb l'objectiu per d'oferir informació i assessorament policial a la víctima o potencial víctima de violència masclista.


El número és el 601 00 11 22 i a través de Whatsapp es pot contactar amb els Mossos d'Esquadra per rebre assessorament policial i resoldre dubtes i preguntes. Aquest canal no és una eina per gestionar incidències o emergències en cap cas substitueix el telèfon d’emergències 112.


El nou canal té la voluntat d’apropar-se a les víctimes de totes les edats que pateixen violència masclista i, en especial, a la gent més jove acostumada a interaccionar a través de missatgeria instantània i xarxes socials. 


Whatsapp violencia masclista mossos redim w500 h281


@ajAbrera


L'objectiu d'aquest nou canal és facilitar a les dones conèixer les eines de què disposen, els drets que les assisteixen i com a pas previ, en cas necessari, a la denúncia policial. Està disponible les 24 hores, els 365 dies de l'any, per oferir informació sobre:

  • Procediments policials i judicials
  • Consells de protecció i seguretat
  • Acompanyament a les víctimes


El servei via Whatsapp és una de les mesures que inclou el nou pla de millora impulsat pel Departament d’Interior de la Generalitat en la lluita contra la violència masclista, que preveu fins a 20 mesures que s’aniran aplicant de forma progressiva. Podeu consultar el pla de millora fent clic aquí.
COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial