• Usuario

180 equips participen en una edició dels Jocs Escolars del Baix Llobregat històrica

Els Jocs Esportius Escolars (JEE) del Baix Llobregat, organitzats pel Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) han començat  amb partits de futbol sala, bàsquet, futbol 7, handbol i voleibol arreu de la comarca.

|

Una de les novetats d’aquesta nova edició dels Jocs Escolars (JEE), és la nova pàgina web (http://cebllob.org/jocs-esportius-escolars/) amb tota la informació sobre la competició. 


En aquesta, s’hi pot trobar la documentació i tràmits necessaris que els equips necessitin fer, o altres adreçats a les famílies, com la reserva d’entrades o recomanacions d’accés a les instal·lacions, entre les quals s’inclou el protocol covid de cadascuna d’elles.



Jugadors

Mesures que han de pendre els esportistes als Jocs/ @CEBLLOB



Salvador Valls, president del CEBLLOB, ha posat de manifest que “aquesta nova edició dels Jocs Escolars és històrica; pel context en el qual es durà a terme, pel camí que hem hagut de recórrer perquè sigui una realitat i, sobretot, per l’esforç i el compromís collectiu d’administracions, entitats, escoles, famílies i esportistes que ens permeten dir amb orgull que la comunitat esportiva i educativa al Baix Llobregat està més unida que mai”. 



Jocs

Els nens i joves participant als Jocs/ @CEBLLOB



Valls ha destacat que “des del CEBLLOB, volem donar les gràcies al món de l’esport al Baix Llobregat. Gràcies a la seva perseverança, el seu compromís i la seva il·lusió, tornem amb més força que mai i treballem units perquè l’esport creixi com a pilar bàsic de la vida i la salut a la comarca; tant per a joves com per a adults.”Un total de 180 equips participen en aquesta nova edició, posant en valor la competició esportiva comarcal que aglutina joves i infants que van des de la categoria prebenjamí fins a juvenil i queincorpora el sistema de puntuació Juga Verd Play per fer pujar al marcador els valors positius de l’esport.




Aquesta nova edició dels JEE té previst finalitzar l’últim cap de setmana de juny i realitzar-se cada cap de setmana. 


El seguiment de les jornades, amb informació sobre el resultat de cada partit, la classificació de la lliga i els vots vinculats a l’actitud d’esportistes, tècnics i públic, es podrà fer a través de la pàgina de Calendari i classificacions (https://cebllob.playoffinformatica.com/competicio), que serà actualitzada regularment pels tècnics del CEBLLOB.



El sistema Juga Verd Play, que compleix el seu vuitè aniversari, es consolida com a element clau per donar protagonisme als valors dins les competicions escolars. Aquest sistema, on les actituds positives i respectuoses poden pujar al marcador final de cada partit, s’aplica cada jornada gràcies a la figura dels Tutors i les tutores de joc, encarregades de vetllar per les normes bàsiques de cada esport, però també per la bona conducta.


Al final de cada partit, el públic pot valorar i puntuar les actuacions de cada equip a través de l’app mòbil Baix Esport-VerdPlay (http://cebllob.org/aplicacio-baixesport-verdplay/) , formant part del criteri que permetrà penalitzar les males conductes i destacar els valors positius de l’esport.


Play




Enguany el Juga Verd Play inclou una biblioteca de reptes (http://cebllob.org/jocs-esportius-escolars/biblioteca-de-reptes-jvp/) perquè els equips, durant els entrenaments, puguin treballar aquests valors positius de l’esport i practicar-los abans de cada jornada.








Nova pàgina web dels JEE del Baix Llobregat


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE