• Usuario

L'oposició de l'Ajuntament de Viladecans vol participar a la Junta Local de Seguretat trimetral

Aquest dilluns entrar per registre una sol·licitud formal per tal que el govern local de PSC i Comuns permeti l’assistència a les Juntes Locals de Seguretat de tots els grups polítics amb representació al consistori

|

Aquest dilluns s'ha entrar per registre una sol·licitud formal per tal que el govern local de PSC i Comuns permeti l’assistència a les Juntes Locals de Seguretat de tots els grups polítics amb representació al consistori.



Policia viladecans psc

@PSCViladecans 


En la petició es demana a l'equip de govern PSC i Comuns  un gest de transparència i obertura envers al Ple i que segueixi l’exemple de municipis propers com Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat o Sant Boi de Llobregat, que obren aquestes reunions de coordinació en polítiques de seguretat als grups a l’oposició.


Durant el passat Ple de gener, part de l’equip de govern va rebutjar aquesta petiicó al·legant que la Llei 4/2003 d’ordenació del sistema de seguretat pública de Catalunya no contempla explícitament la participació dels grups polítics en aquestes reunions que son a porta tancada.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE