• Usuario

Disminueix un 1,3% l'atur al Baix Llobregat segons l'estudi del Consell Comarcal del Baix Llobregat

L’atur registrat a les oficines de treball al Baix Llobregat disminueix en 662 persones respecte febrer. El nombre de persones registrades a les oficines de treball al Baix Llobregat ha crescut en 8.031 persones respecte març de 2020.

|

 A finals del mes de març, l’atur registrat al Baix Llobregat s’ha situat en 50.532 persones, disminuint respecte al mes anterior en 662 persones (-1.3%). El decrement relatiu mensual baixllobregatí es situa per sobre del registrat a l’Àrea metropolitana, àmbit territorial metropolità i del conjunt de Catalunya.


En termes interanuals, la variació de l’atur registrat segueix sent positiva a tots els àmbits territorials. El nombre de persones registrades a les oficines de treball al Baix Llobregat ha crescut en 8.031 persones respecte març de 2020.


Atur mensual imatgeweb 48

@ConsellComarcal


El decrement de l’atur d’aquest mes es registra tant entre els homes (-388,-1,7%) com entre les dones (-274, -1%). Per edats, l’atur també disminueix entre tots els grups i en especial entre les persones de menys de 45 anys. Així, per als joves de menors de 25 anys hi ha una disminució de 101 aturats (-2,4%) i per aquells d’entre 25 a 44 anys de 496 (-2,4%).


Per sectors i activitats econòmiques les activitats de serveis a la producció (-317) i comerç, restauració i hoteleria (-256) són les que registren un major descens de l’atur respecte febrer. En termes interanuals destaca el creixement entre aquestes mateixes activitats: serveis a la producció (+2.244) i comerç, restauració i hoteleria (+2.187).



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE