Tests ràpids d'antígens gratuïts per als joves de Sant Boi

|

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa la campanya 'Volem tocar-te els nassos', que ofereix a joves de la ciutat d'entre 16 i 25 anys la possibilitat de fer-se gratuïtament un test ràpid d'antígens.


La campanya de cribratge es duu a terme al Punt Jove Covid, amb seu a Can Massallera, i s'adreça exclusivament a persones d'aquesta franja d'edat que siguin asimptomàtiques.


El servei és gratuït, funciona només amb cita prèvia i està operatiu els dimarts i els dijous (de 19 a 21 hores). Excepcionalment, també s'ofereix aquest divendres dia16 (de 17 a 21 hores).

La realització dels tests es prolongarà fins que s'esgotin les existències. En els dos primers dies, s'han fet 25 tests i un total de 58 joves han sollicitat el servei.


La campanya de cribratge té com a objectius incentivar la realització de proves a joves en un espai de referència específic per a la població juvenil, facilitar-los una mobilitat segura per raons de feina, estudis o oci, combatre estereotipsi visibilitzar el comportament responsable de joves i adolescents.


Cartell sant boi


@ajSantBoi


A través d'aquest enllaç, es podrà demanar cita:Formulari per demanar cita prèvia

També es pot demanar cita a: puntjovesalut@santboi.cat, tel 678 700 363 i Instagram: @joventutsantboi i @puntjovesalutsbEl Punt Jove Covid és un servei virtual d'informació i assessorament sobre la Covid-19 adreçat a joves i adolescents de la ciutat creat per l'Ajuntament per ajudar a resoldre dubtes o inquietuds relacionades amb la malaltia. També ofereix sobre suport psicològic i activitats formatives.  

COMENTARPressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial