• Usuario

Meeting Internacional de l'Hospitalet: Aquest dissabte segueix en directe als principals referents paralímpics

Yassine Ouhdadi, Mari Carmen Paredes, Xavi Porras, Martín Parejo, Meritxell Lorca i Meritxell Playà no faltaran a la cita a pocs mesos dels Jocs Paralímpics de Tòquio.

|

Cinc mesos i mig després de l’última edició, l’atletisme adaptat torna a tenir dissabte  una nova cita amb el Meeting Internacional de l’Hospitalet. L'edició del 2021, tot i les restriccions de seguretat sanitàries sí que es permetrà una afluència de fins a un 50% de l’aforament al Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord i també hi haurà més presència d’atletes estrangers


A pocs mesos dels Jocs Paralímpics de Tòquio el Meeting organitzat per l’Hospitalet Atletisme i la Fundació Pere Suñé tornarà a ser una prova decisiva per coneixer l’estat de forma o per aconseguir les marques mínimes per als que encara no ho han aconseguit.


El fondista de l’Hospitalet Atletisme, Yassine Ouhdadi, subcampió mundial de 5.000 m a Dubai 2019 en la categoria T13 i que ja ha segellat el bitllet paralímpic, serà un dels noms propis de la reunió. 


Atletismo



La representació del club local la completaran Mari Carmen Paredes, amb mínima B, Iván Soriano, Paula Heras, Vicente Martínez i Laia Fabra, entre d’altres. 


Entre la delegació catalana també destaquen l’olotí Xavi Porras, amb mínima B en llargada (6,36 m) i aspirant a una cinquena participació paralímpica, Martín Parejo, Meritxell Lorca i Meritxell Playà





@Paralympic Meeting L´Hospitalet


Tampoc no hi faltaran alguns dels referents de l’atletisme adaptat espanyol com ara Kim López, campió paralímpic de llançament de pes a Rio 2016, la recordista estatal de llargada Sara Andrés, la mediàtica atleta gallega Desireé Vila, Joan Munar, José Manuel Quintero, Sara Martínez o la jove promesa de la velocitat Adiaratou Iglesias


Pel que fa a la participació internacional, destaca la presència dels grecs Loukas Protonotarios (100 m), Anastasios Kourdis (llargada) i Stylianos Malakopoulos (400 m), els colombians Omar Acosta i Anderson Naranjo tots dos en 400 m, i l’italià resident a Múrcia Davide Morana.


Per als aficionats que no puguin assistir a la competició, una de les novetats del míting és que serà retransmès íntegrament per streaming, des de les 11 h del matí a 13.15 h del migdia.


SIGUE EN DIRECTO LA 16th INTERNATCIONAL MEETING OF L'HOSPITALET 







AFORAMENT REDUÏT A LA MEITAT

La competició, que donarà principi a les 11.00 hores i s'allargarà fins a la 13.15 hores, estarà formada per les proves de salt de longitud, 5.000 metres i els 100 metres llisos (en diferents variants adaptades), els llançaments de pes i Disc, i els 400 metres i els 800 metres en cadira de rodes. A causa de les restriccions pel covid-19, l'aforament del pavelló s'ha reduït a la meitat i s'ha preparat un dispositiu amb les màximes mesures de seguretat. 



CONEIX ELS ORGANITZADORS



L'Hospitalet Atletisme és una associació esportiva amb vint anys d'historia que forma atletes i persones i els acompanya durant tota la seva etapa escolar fins arribar a l'edat adulta. Actualment, és un referent en l'atletisme català i espanyol amb equips competint a alt nivell en totes les franges d'edat, categories i especialitats.



La Fundació Pere Suñé és una fundació privada sense ànim de lucre que centra la seva activitat en promociór l'atletisme com esport educatiu i integrador entre els infants i joves, potenciar l'atletisme paralímpic i potenciar l'atletisme d'èlit a totes les categories.



Cartell


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE