• Usuario

Castellví de Rosanes obre nous canals de Serveis Socials

Serveis Socials de Castellví obre nous canals de servei amb una oficina al barri de Can Sunyer i també via WhatsApp.  L’atenció presencial al Centre Cívic s’oferirà els dimecres de 12 a 15h i es recomana demanar cita prèvia per assegurar hora de visita.

|

Els Serveis Socials municipals de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes posen en marxa aquest mes d’abril dos nous canals d’atenció ciutadana amb l’objectiu d’aproximar-se als veïns i veïnes que ho necessitin. 


Per una banda, a partir del 14 d’abril, s’oferirà un cop per setmana atenció presencial al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina


De l’altra, s’ha posat en marxa un servei de WhatsApp Business per atendre peticions d’hora i consultes genèriques sobre el servei en horari habitual d’atenció al públic a través del 696.974.565. 


L’oficina de Serveis Socials al barri de Can Sunyer i Valldaina atendrà, com fa a l’Ajuntament, consultes i tràmits relacionats amb els serveis que es presten des d’aquesta àrea municipal (llei de dependència, assessorament laboral, consulta jove, ajudes i subvencions, suport a víctimes de violències masclistes, etc.). Es recomana demanar prèviament cita per assegurar hora de visita i prou estona per atendre bé cada cas i també d’acord amb les normes de prevenció de la COVID-19. L’horari serà dimecres de 12 a 15h.


Atencio whatsapp serveis socials



@CastellvíDeRosanes


D’altra banda, Serveis Socials obre un nou canal per WhatsApp per demanar cita prèvia i fer consultes breus sobre el servei –consultes de tipus genèric sobre terminis i tràmits, no gestions de casos personals ni d’urgències. Les persones que necessitin demanar hora a Serveis Socials o bé saber quina documentació cal per fer determinat tràmit, poden enviar un missatge al 696.974.565 i serà respost en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 8 a 15h i dilluns també de 16 a 19h. D’aquesta manera, els Serveis Socials aprofiten les eines tecnològiques per apropar-se a la ciutadania. 


La regidora de Benestar Social, Vicky Castellanos Núñez, explica que “tots aquests nous canals d’atenció s’obren amb la voluntat de ser el més a prop possible de la ciutadania, d’una forma fàcil, i més encara tenint en compte que Serveis Socials és l’àrea que atén les persones més vulnerables de Castellví de Rosanes. Per això volem facilitar-los al màxim el poder rebre el suport que necessiten sense haver-se de desplaçar lluny de casa”. 


Una experiència que se suma a les prèvies en d’altres àrees 


L’oficina de Serveis Socials als barris de Can Sunyer i Valldaina se suma a la que ja s’habilita setmanalment per a tràmits administratius els dimarts a la tarda de 18 a 21h. D’aquesta manera, el Centre Cívic disposarà del personal de l’Ajuntament per a tràmits dos dies a la setmana: dimarts tarda per a gestions genèriques i dimecres migdia per a Serveis Socials. 


Pel que fa al servei de WhatsApp, el de Serveis Socials ara estrenat s’afegeix al de notícies al mòbil que ja fa uns anys que funciona.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE