• Usuario

Les vendes a les grans superfícies disminueixen un 23,5% interanual al febrer

Al febrer, l’índex de vendes a les grans superfícies de Catalunya a preus corrents ha disminuït un 23,5% respecte al mateix mes del 2020 i un 15,8% respecte al gener del 2021, segons l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat).

|

Al febrer, l’índex de vendes a les grans superfícies de Catalunya a preus corrents ha disminuït un 23,5% respecte al mateix mes del 2020 i un 15,8% respecte al gener del 2021, segons l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat). Per grups de productes, les vendes de productes no alimentaris mantenen la tendència negativa i disminueixen un 44,1% interanual, mentre que les vendes d’alimentació també disminueixen, un 1,8%, fet que no es produïa des de l’agost de l’any anterior.



Centro comercial Splau


@EP


En l’acumulat dels dos primers mesos de l’any, la variació de l’índex ha estat negativa del 27,3% respecte al mateix període de l’any anterior. Les vendes acumulades dels productes d’alimentació han augmentat un 0,3%, mentre que les de la resta de productes han disminuït un 47,7% en el mateix període.



Anec blau


@EP


A preus constants –és a dir, eliminant l’efecte dels preus–, l’índex mostra una disminució interanual del 24,0% al febrer del 2021. Per grups de productes, les vendes d’alimentació han disminuït un 3,2%, mentre que les de la resta de productes han disminuït un 43,8%.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE