• Usuario

Camina per Sant Just i emporta’t un obsequi

Amb motiu del Dia Mundial de l'Exercici Físic, que se celebra avui 6 d'abril.

|

Amb motiu del Dia Mundial de l'Exercici Físic, que se celebra aquest 6 d'abril, l’Ajuntament i el CAP Sant Just animen la ciutadania a fer salut caminant pel poble i a compartir els reptes saludables amb una imatge i les passes (o km.) que s’han fet.


Santjust




Ho podran fer a través d’Instagram o del correu salut@santjust.cat amb l’etiqueta #CaminaXsantjust21durant tot el mes d’abril


Les persones participants rebran un obsequi, els fons dels quals aniran per a la Fundació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) que treballa per millorar la qualitat de vida d’aquests infants i collabora en el millor coneixement de la malaltia i els seus tractaments.


A partir del 10 de maig es podrà recollir l’obsequi a la recepció de Can Ginestar, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h.


El 9 d’abril també hi ha una altra activitat prevista de spiribol, una manera solidària de fer esport i apta per a totes les edats. Serà a les 17.30 h a l’exterior del Casal de Joves, i està organitzada per l’equip formador oficial de spiribol. Més informació a www.fundacionspiribol.com.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE