• Usuario

El waterpolista Korian Medrano torna al CN Sant Feliu amb la medalla de plata del Campionat d'Espanya Infantil

El jugador de Waterpolo, Korian Medrano. en paraules del seu Club el CN San Feliu ha estat un dels jugadors destacats del CEsp Infantil FFTT amb una segona plaça.

|

El jugador de Waterpolo, Korian Medrano. en paraules del seu Club el CN San Feliu ha estat un dels jugadors destacats del CEsp Infantil FFTT amb una segona plaça.


Santfeliu


Korian Medrano. Amb la medalla al coll. 



La tercera i última jornada liquidada del Campionat d'Espanya Infantil per Federacions Territorials que quedarà sempre en la memòria. Per haver-se pogut celebrar malgrat el difícil context i per haver-se emès íntegrament per streaming. 



Campeonato




Sonia Galindo/Federación de Waterpolo 


Catalunya (en àmbit femení) i Andalusia (en masculí) han aconseguit proclamar-se campiones.


En la final masculina un partit espectacular que ha acabat somrient per a una selecció andalusa que ha aconseguit el primer títol de la seva història després d'imposar-se per 8-7. I on el bronze se l'ha emportat la Comunitat de Madrid amb el seu triomf sobre el País Basc per 14-4.



Federacion


@FederacionWaterpolo


La cinquena plaça definitiva ha marxat per a Canàries, que ha vençut a Aragó per 14-4. Setena plaça per a València, que ha superat a les Balears (13-3), octava; novena posició per a Múrcia per davant de Ceuta, dècima, Castella-la Manxa, onzena, i Navarra, dotzena.


En el costat femení Catalunya sí ha pogut celebrar el títol després de vèncer (no sense sofriment) a Andalusia en la gran final (6-4). Pel seu costat, l'amfitriona Madrid ha aconseguit la medalla de bronze amb el seu triomf sobre València (7-10). Cinquè ha finalitzat el País Basc amb el seu triomf davant Aragó (4-3), sisena. Setena ha estat Illes Balears després de vèncer a Canàries (11-1), que ha acabat octava.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE