• Usuario

Castelldefels estrena dues pistes fixes de vòlei platja més


La Instal·lació Esportiva Municipal Esplai, al costat del Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels ha estrenat dues pistes noves.  

|

La Instal·lació Esportiva Municipal Esplai, al costat del Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels ha estrenat dues pistes noves.  



Castefa

@Federació Catalana de Voleibol


L'espai està gestionat per l’Ajuntament de Castelldefels, que va construir aquestes dues pistes com a primera part d'una reforma major, d'un indret que ja compta amb diversos frontons, pistes de pàdel i de tennis, a més de dues pistes de vòlei platja, ja en funcionament.


En l'acte d’inauguració oficial va participar el regidor d’Esports de Castelldefels, Nico Cerpa, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.


L’objectiu del club Voleiboom, dirigit per Jordi Serra, és seguir augmentant les possibilitats de pràctica del vòlei platja i poder oferir una formació continuada, com a club, a participants de totes les edats.


El campus de Setmana Santa, ja en marxa, està dirigit a menors d’entre 8 i 16 anys, que realitzen pràctica multiesportiva, enfocada sobretot al vòlei platja, durant els matins. La majoria dels inscrits formen part dels més de 40 menors que formen part de l’entitat, 16 d’ells de menys de 13 anys que s’inicien directament en aquest esport sense passar per la pista.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE