Castelldefels estrena dues pistes fixes de vòlei platja més

|

La Instal·lació Esportiva Municipal Esplai, al costat del Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels ha estrenat dues pistes noves.  Castefa

@Federació Catalana de Voleibol


L'espai està gestionat per l’Ajuntament de Castelldefels, que va construir aquestes dues pistes com a primera part d'una reforma major, d'un indret que ja compta amb diversos frontons, pistes de pàdel i de tennis, a més de dues pistes de vòlei platja, ja en funcionament.


En l'acte d’inauguració oficial va participar el regidor d’Esports de Castelldefels, Nico Cerpa, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.


L’objectiu del club Voleiboom, dirigit per Jordi Serra, és seguir augmentant les possibilitats de pràctica del vòlei platja i poder oferir una formació continuada, com a club, a participants de totes les edats.


El campus de Setmana Santa, ja en marxa, està dirigit a menors d’entre 8 i 16 anys, que realitzen pràctica multiesportiva, enfocada sobretot al vòlei platja, durant els matins. La majoria dels inscrits formen part dels més de 40 menors que formen part de l’entitat, 16 d’ells de menys de 13 anys que s’inicien directament en aquest esport sense passar per la pista.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial