• Usuario

L'Estadi Municipal de l'Hospitalet pot tornar a rebre el públic

Cada soci i abonat podrà comprar una entrada a 5€ (preu de l’entrada 15€) aquest el dijous a les oficines del club i el diumenge a lestaquilles.

|

L'Hospitalet ja ha posat a la venda les entrades per l'encontre de diumenge on es podem congregar fins a 1.000 persones per animar a l'equip. 



Protocolacces


@L'Hospitalet


 Cada soci i abonat podrà comprar una entrada a 5€ (preu de l’entrada 15€) aquest el dijous a les oficines del club i el diumenge a lestaquilles.


El conjunt de l'Hospitalet està esperant el retrobament amb la seva afició i ha engegat un seguit de mesures de seguretat que es podem llegir aquí: https://www.celh.es/protocols-dacces-a-lestadi-municipal/



Cal recordar que el CE L’Hospitalet va empatar  amb el FC Andorra (1-1) en un matx on, tot i tenir el marcador en contra des de l’inici, el gol de penal de Canario, va permetre als de Jonathan Risueño sumar un punt en el darrer matx d’aquesta primera fase. 



Hospitalet2


@CEL'Hospitalet 


Els darrers 45 minuts van acabar de deixar palès al terreny de joc l’esperit de lluita riberenc. I és que el CE L’Hospitalet ha sortit exercint pressió des del primer minut i mostrant-se posseïdor i clar dominador de l’esfèric enfront un FC Andorra que no es quedava enrere, que cercava el perill i provava de reaccionar a les contres. Malgrat acabar en taules, es va deixar lluir l’espectacular actitud riberenca per tancar així el darrer matx d’aquesta primera volta. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE