• Usuario

Exhaurides les entrades per al Barça-Llevant

Un any i un mes després de tancar-se els estadis als aficionats, aquell dia (12h) s’obrirà novament al públic l’Estadi Johan Cruyff per poder assistir a un partit de la Primera Iberdrola.

|

Els socis del club han exhaurit les entrades per al Barça-Llevant de Lliga d’aquest diumenge sis hores després que es posessin a la venda. Un any i un mes després de tancar-se els estadis als aficionats, aquell dia (12h) s’obrirà novament al públic l’Estadi Johan Cruyff per poder assistir a un partit de la Primera Iberdrola.


Fcbarcelona


@FCBarcelona


Aquest dilluns, a partir de les 11.00h, era el data de compra exclusiva per als socis a través del web del club. Cal recordar que l'aforament de l'Estadi Johan Cruyff quedarà reduït a 1.000 localitats, que és la xifra màxima permesa que marca el pla de la Generalitat per a installacions esportives a l’aire lliure.


La presència de públic al partit entre el Barça Femení i el Llevant es regirà segons la normativa que marca l’excepcionalitat de la pandèmia, i serà necessari complir en tot moment les normes de seguretat, comportament i distanciament necessàries per fer del Johan Cruyff un estadi net i segur.


El fortí del Femení, doncs, obrirà de nou les portes en el duel entre el primer i segon classificat de la Primera Iberdrola, en la seva 25a jornada. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE