• Usuario

La Volta Cilista a Catalunya passa aquest dimecres pel Baix Llobregat

Aquest dimecres, 24 de març, es tallaran al trànsit alguns carrers del municipi per poder acollir la carrera

|

Pallejà serà un dels municipis pels quals passarà la Volta Ciclista a Catalunya aquest dimecres, dia 24 de març. Es preveu que entri en el nostre terme municipal entre les 12 i les 12.15 hores, aproximadament. Pero també farà parada a Esparreguera, Olesa, Sant Boi i Castelldefels.



Voltaciclista




Durant el temps en que els corredors travessin el poble, serà necessari tallar al trànsit diversos punts per a garantir la seguretat de les persones participants.


Aquesta serà la 3a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, de 203,1 quilòmetres, que començarà al Canal Olímpic i finalitzarà a l’estació d’esquí de Vallter 2000. Enguany la carrera compleix cent anys i comptarà amb esportistes de màxim nivell com Alejandro Valverde, Marc Soler, Chris Froome o Peter Sagan, entre altres.



Svh


La vuelta ciclista a su paso por Sant Vicenç dels Horts/ @AjuntamentSVH




Es demana als veïns i veïnes que, en cas que vulguin sortir al carrer per a veure la carrera, evitin aglomeracions i respectin les mesures de prevenció per tal que tothom en pugui gaudir amb seguretat.






Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE