• Usuario

​Els Mossos i la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet denuncian a 12 clientes de un bar

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat i la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat van realitzar ahir, a les 15 hores,  una inspecció a un establiment de restauració, del municipi.

|

 Agents dels Mossos  de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat i la Guàrdia Urbana  van realitzar  una inspecció a un establiment de restauració, del municipi.


Mossos


@Mossos



En el decurs l'operatiu es van denunciar administrativament onze clients per infracció al decret del Departament de Salut i un per tinença de substàncies estupefaents.


Paral·lelament, es va denunciar el responsable del local per infracció de l'aforament del local en les mesures sanitàries actuals i per infracció a la normativa municipal vigent.


En el dispositiu, hi van participar dotacions de la Unitat de Seguretat Ciutadana, de l'Àrea Regional de Recursos Operatius i agents de la Guàrdia Urbana del municipi.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE