• Usuario

VIDEO. BIMSA pinxa una canonada d'aigüa a la Diagonal de Barcelona

Barcelona Infraestructures Municipals (BIMSA), desvia un collector de clavegueram municipal provocant una gran psicina d'aigua acumulada. 

|

A la matinada d'aquest dilluns 23 de març,  s'ha produït una gran fuita d'aigua on el raig s'ha enfilat molts metres amunt. Concretament a la confluància de l 'avinguda Diagonal amb el passeig de Sant Joan. 


Una gran  columna d'aigua que és ben visible des de molts metres de distància.Tot plegat està creant una mena de piscina amb l'aigua acumulada. Els tècnics revisen l'incident, després que ha rebentat una canonada


Ha estat provaocat per unes obres a la Diagonal de Barcelona. Una zona que està tancada per les obres que es fan en un collector. 


Aigua diagonal


@Betevé


L’avaria l'ha provocat l'empresa municipal   Barcelona Infraestructures Municipals (BIMSA) -vinculada a l’àrea d’ecologia, urbanisme i mobilitat de l’Ajuntament de BCN- per desviar un col·lector de clavegueram municipal. 


La màquina de BIMSA estava fent uns micro-pilotatges i ha punxat la canonada de transport. Aigües de Barcelona estava pendent en un mes de fer un desviament de la canonada de forma coordinada amb BIMSA per la qual cosa l'empresa municipal era la encarregada de l’obra civil prèvia. Aigües de Barcelona ha procedit a tancar la xarxa de transport i a hores d'ara no hi ha cap afectat. Fins que no es valori l’afectació a la canonada de transport d'aigua no es pot predir amb exactitud el temps de reparació.


El  trànsit de la Diagonal, tot i ser a tocar, no està afectat.



@Betevé

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE