VIDEO. BIMSA pinxa una canonada d'aigüa a la Diagonal de Barcelona

|

A la matinada d'aquest dilluns 23 de març,  s'ha produït una gran fuita d'aigua on el raig s'ha enfilat molts metres amunt. Concretament a la confluància de l 'avinguda Diagonal amb el passeig de Sant Joan. 


Una gran  columna d'aigua que és ben visible des de molts metres de distància.Tot plegat està creant una mena de piscina amb l'aigua acumulada. Els tècnics revisen l'incident, després que ha rebentat una canonada


Ha estat provaocat per unes obres a la Diagonal de Barcelona. Una zona que està tancada per les obres que es fan en un collector. 


Aigua diagonal


@Betevé


L’avaria l'ha provocat l'empresa municipal   Barcelona Infraestructures Municipals (BIMSA) -vinculada a l’àrea d’ecologia, urbanisme i mobilitat de l’Ajuntament de BCN- per desviar un col·lector de clavegueram municipal. 


La màquina de BIMSA estava fent uns micro-pilotatges i ha punxat la canonada de transport. Aigües de Barcelona estava pendent en un mes de fer un desviament de la canonada de forma coordinada amb BIMSA per la qual cosa l'empresa municipal era la encarregada de l’obra civil prèvia. Aigües de Barcelona ha procedit a tancar la xarxa de transport i a hores d'ara no hi ha cap afectat. Fins que no es valori l’afectació a la canonada de transport d'aigua no es pot predir amb exactitud el temps de reparació.


El  trànsit de la Diagonal, tot i ser a tocar, no està afectat.@Betevé

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial