• Usuario

La Generalitat descarta començar la nova temporada esportiva amb plena normalitat

El secretari general de l'Esport en declaracions al programa Via Lliure de Rac 1 recollides per Catalunyapress parla d'uns aforaments "una mica més amplis"

|

El secretari general de l'Esport en declaracions al programa Via Lliure de Rac 1 recollides per Catalunyapress afirma que "a l'inici de la temporada vinent tornarem a una certa normalitat, que en cap cas serà del 100% enlloc. Hi haurà uns aforaments una mica més amplis dels que tenim avui."



Futbolistas 1


@EP


I admet que "aquest cap de setmana és una primera prova de foc. És també una prova de confiança."


I preguntat en relació a partits proper afirma que hi podria haver públic al Juventut-Virtus de divendres: "Sí. No s'entendria que en algunes comunitats s'hagin pogut fer competicions internacionals i en altres no. N'hi ha hagut a les Illes Canàries i un partit de l'Unicaja de Màlaga però estaríem parlant de mil persones de públic."


 Públic, també, al Barça-Alba de Berlín de divendres: "La solució seria per a tothom. Estem buscant una solució per als equips de bàsquet i futbol professionals".


El Govern a més demana al Consell Superior d'Esports que torni el públic a la primera i segona divisions masculines de futbol i a l'ACB de bàsquet: "M'agradaria que fos al més aviat possible"

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE