• Usuario

Sant Vicenç dels Horts vol destinar els 3 ME de l'estalvi de 2020 a inversions i serveis pel 2021


El romanent, de 3 milions d’euros, prové de l’ingrés extraordinari del Govern d’Espanya al mes de desembre i de l’anullació de moltes activitats per la Covid-19

|

La voluntat del Govern Municipal de Sant Vicenç dels Horts és incorporar l’estalvi generat al 2020 de 3 milions d'euros en el pressupost de 2021 i que prové de l’ingrés extraordinari del Govern d’Espanya al mes de desembre i de l’anul·lació de moltes activitats per la Covid-19.



El regidor d’Economia i Hisenda, Xavi Gómez , ha destacat “ la capacitat d’adaptació que hi ha hagut en tot moment per fer front a la pandèmia, tenint en compte que el pressupost tancat a finals de 2019 es va haver d’ajustar per palliar els efectes de la crisi social i econòmica ”. I ha afegit: “ Hem treballat, i continuem fent-ho, perquè ningú es quedi enrere: garantim la seguretat sanitària, engeguem polítiques socials per ajudar a qui més ho necessita i impulsem la Promoció Econòmica per lluitar contra l’atur ”.




Escolesbressolsvh


@AjSVH


Ara l’objectiu és aprofitar l’estalvi per destinar-lo a inversions i serveis a la ciutadania. En aquest sentit, al 2021 hi ha previstes inversions com ara la reparcel·lació de Ca n’Ubach (1,5 M€), la nova escola bressol municipal Petit Mamut (1 M€) i la urbanització del carrer de Comerç (0,5 M€). D’altra banda, el pressupost ordinari de 2021 també té partides molt destacades, que s’incrementen en matèria de Promoció Econòmica (+38%) i d'Habitatge Social (+28%). A més, es preveu un esforç en la millora de la via pública, especialment en la semaforització i la senyalització (+681%) i també augmenten les partides de manteniment de l'espai fluvial (+79%).


El regidor d’Economia també ha recordat que durant el 2020 “ no es va deixar d’invertir i que cap necessitat no va quedar descoberta ”, insistint que la prioritat del Govern Municipal és “ no malbaratar i optimitzar al màxim els recursos disponibles ”. 


Al 2020 l’Ajuntament va mantenir el màxim de contractes de diversos serveis municipals gràcies a un replantejament d’aquests, la qual cosa va servir per evitar que 184 persones anessin a un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO)

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE