Sorteig de 100 euros per gastar a la restauració local de Sant Joan Despí

Ajuntament de Sant Joan Despí posa en marxa una nova campanya per fomentar el consum en bars i restaurants de la ciutat mitjançant el sorteig de targetes moneder.

|

L’Ajuntament de Sant Joan Despí posa en marxa una nova campanya per dinamitzar la restauració local, d'entre els sectors més afectats per les conseqüències derivades de la pandèmia sanitària. 


La campanya 100% Restauració, que s'inscriu en el marc del Pla Reiniciem Sant Joan Despí, vol fomentar el consum en bars i restaurants de la ciutat mitjançant el sorteig de targetes moneder.En total, se sortejaran 100 targetes carregades amb 100 euros cadascuna que es podran gastar en els establiments adherits a la campanya. Hi poden participar les persones empadronades a Sant Joan Despí que tinguin més de 18 anys. Per fer-ho, cal entrar al web restauraciosjd.cat i omplir un formulari. Les inscripcions es podran fer del 15 de març a l'1 d'abril i només es podrà participar un cop per cada DNI.


RESTAURACIO 100


@santJoanDespíEntre les persones inscrites, es farà un sorteig el 13 d'abril en el qual es repartiran 100 targetes moneder. El saldo de 100 euros de la targeta es podrà gastar fins al 31 de juliol en els més de 80 bars i restaurants que participen a la campanya (consulteu els establiments adherits aquí.


Amb aquesta nova campanya, l'Ajuntament vol promocionar i donar visibilitat al sector de la restauració de Sant Joan Despí així com fomentar el consum en aquests establiments, que han patit les conseqüències econòmiques de les restriccions a la mobilitat i de les limitacions d'horaris i aforament provocats per la pandèmia de la COVID-19.


Properament, l'Ajuntament endegarà noves accions centrades en aquest sector, com ara una campanya per publicitar els bars i restaurants de la ciutat que ofereixen menjar per emportar a casa, tant si és per recollir-lo a l’establiment com si és a domicili. 


LES INSCRIPCIONS AL SORTEIG DE LES TARGETES MONEDER S'OBREN EL 15 DE MARÇ A WWW.RESTAURACIOSJD.CAT

Restaurant

@SantJoanDespí
COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE