• Usuario

Castellví ofereix un servei de suport per fer la preinscripció escolar

L’Ajuntament ofereix un servei de suport a les famílies que no puguin fer la preinscripció escolar per via telemàtica atès que aquest any és obligatori fer el tràmit per Internet. 

|

El període de preinscripció per al curs 2021-2022 s’ha obert el passat dilluns, 15 de març, i és prolongarà fins al 24 de març per als estudis d’educació infantil de 2n cicle i educació primària. 


Dimecres dia 17 començaran també les preinscripcions de l’ESO, que es podran fer igualment fins al 24/03. Aquest any la principal novetat és que tots aquests tràmits s’han de fer obligatòriament per Internet.


En aquest context, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castellví oferirà suport a les famílies que tinguin problemes per poder fer aquest tràmit de forma telemàtica.Caldrà demanar cita prèvia amb Serveis Socials per poder ser atesos. 



Aula


@unsplash


Les famílies interessades hauran de concertar cita prèvia trucant l’Ajuntament (93.775.19.42) o enviant un correu a serveissocials@castellviderosanes.cat. 


Els horaris del servei de suport a la preinscripció 2021-2022 són dilluns, dimecres i divendres de 8 a 15h. 


És important que aquesta petició per ser atesos per Serveis Socials es faci abans del 24 de març, darrer dia del termini de preinscripció.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE