Castellví ofereix un servei de suport per fer la preinscripció escolar

L’Ajuntament ofereix un servei de suport a les famílies que no puguin fer la preinscripció escolar per via telemàtica atès que aquest any és obligatori fer el tràmit per Internet. 

|

El període de preinscripció per al curs 2021-2022 s’ha obert el passat dilluns, 15 de març, i és prolongarà fins al 24 de març per als estudis d’educació infantil de 2n cicle i educació primària. 


Dimecres dia 17 començaran també les preinscripcions de l’ESO, que es podran fer igualment fins al 24/03. Aquest any la principal novetat és que tots aquests tràmits s’han de fer obligatòriament per Internet.


En aquest context, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castellví oferirà suport a les famílies que tinguin problemes per poder fer aquest tràmit de forma telemàtica.Caldrà demanar cita prèvia amb Serveis Socials per poder ser atesos. Aula


@unsplash


Les famílies interessades hauran de concertar cita prèvia trucant l’Ajuntament (93.775.19.42) o enviant un correu a serveissocials@castellviderosanes.cat. 


Els horaris del servei de suport a la preinscripció 2021-2022 són dilluns, dimecres i divendres de 8 a 15h. 


És important que aquesta petició per ser atesos per Serveis Socials es faci abans del 24 de març, darrer dia del termini de preinscripció.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE