• Usuario

Es registra una associació cannàbica al Prat de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra van intervenir gairabé dos quilograms de marihuana, més de 300 grams de haixix i gairabé un centenar de cigarretes preparades. Aquestes substàncies podrien tenir un valor de 12.000 euros. 

|

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Prat de Llobregat i la Policia Local del Prat de Llobregat van realitzar, el 26 de febrer, una entrada i escorcoll a una associació cannàbica del municipi.


El registre, tutelat pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 del Prat de Llobregat, arran un requeriment de la Fiscalia, es va realitzar en horari d’obertura al públic.


En el transcurs de l’operació, els agents van identificar tres persones, dos clients i un treballador de l’establiment i van intervenir gairebé dos quilograms de marihuana, de diferent varietat i en diferents formes de presentació, més de 300 grams de haixix i gairebé un centenar de cigarretes preparades per al seu consum.

Segons una valoració aproximada, les substàncies intervingudes podrien tenir un valor d’uns 12.000 euros.


Grinder

@unsplash



El president, el tresorer i el secretari de l’associació van ser considerats responsables de l’activitat, i seran escoltats en declaració en seu judicial, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i per delicte d’associació illícita.



Agents de la Policia Local del Prat de Llobregat, en funcions de policia administrativa, van realitzar simultàniament una inspecció relacionada amb el locals de púbica concurrència, aixecant les pertinents actes de proposta de sanció en observar diverses infraccions de la normativa vigent.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE