• Usuario

Barnasud ha lliurat 10.000 mascaretes i material sanitari als dos CAPS de Gavà

L’actual situació causada per la Covid-19 ha incrementat les necessitats dels centres sanitaris. El material lliurat és una ajuda per a la cura dels pacients i de les persones que cada dia es troben en primera línia lluitant per evitar els contagis del virus i frenar els seus efectes.

|

L’actual situació causada per la Covid-19 ha incrementat les necessitats dels centres sanitaris. El material lliurat per Barnasud és una ajuda per a la cura dels pacients i de les persones que cada dia es troben en primera línia lluitant per evitar els contagis del virus i frenar els seus efectes.


Gava2


@AjGavà




L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i el gerent del Parc Comercial Barnasud, Francisco Lambea, han fet entrega aquest matí d’una donació de material als dos Centres d’Atenció Primària de la ciutat. El centre comercial i la botiga Media Markt han lliurat 10.000 mascaretes i equipament sanitari amb l’objectiu de millorar el dia a dia del personal sanitari del CAP 1 i del CAP 2.


La donació es fa pocs dies abans de complir-se un any del primer Decret d’Estat d’Alarma pel coronavirus. Des del primer moment, el personal sanitari és qui més exposat ha estat a contraure la malaltia. Per això, són important accions de suport.


Raquel Sánchez s’ha mostrat satisfeta i agraïda per aquesta aportació. L’alcaldessa ha recordat que “durant aquest temps hi ha hagut molts gestos solidaris per part d’empreses de la nostra ciutat. Ara tenim més experiència i els sanitaris afortunadament compten amb més material, però qualsevol suport és sempre important i fer costat a tot el personal dels dos CAPS de la ciutat que s’estan deixant la pell”.


De la seva banda, el gerent del Parc Comercial Barnasud, Francisco Lambea ha assenyalat que “Volíem una col·laboració i poder ajudar al sector sanitari, que com tothom sap, és un dels més afectats en aquests moments de pandèmia. Estan patint en primera persona les conseqüències tant de la malaltia com l’estrès que comporta el seu treball”. Lambea ha afegit que “amb la nostra aportació volem ajudar a desenvolupar millor aquesta tasca”.


El director del CAP 1, Antonio Aranzana s’ha mostrat molt agraït per aquest gest “qualsevol cosa que ens aportin és important i els professionals mostrem la nostra gratitud per qualsevol reconeixement, que ja el tenim per part dels usuaris, però si prové del nostre entorn també és molt ben valorat”.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE