​L’Hospital de Sant Boi reconegut de nou com a millor hospital general de referència en els premis en benchmarking CSC/ARQ

|

L’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat reconegut, per segon any consecutiu, en els premis en benchmarking CSC/ARQ, que lliura el Consorci de Salut i Social de Catalunya i Benchmarking Sanitari 3.0, com a millor hospital general de referència i en el grup  més competitiu, segons han destacat els organitzadors.Hospitaldesantboi


@EP


El projecte CSC/ARQ examina l'anàlisi del rendiment i la qualitat que busca superar la limitació actual de les fonts d'informació, així com la possibilitat que els centres que en formin part puguin compartir quelcom més que dades i resultats.


El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha comptat amb la presència d’Enric Mangas, director general de la institució, Ignasi Riera, director d’Operacions Assistencials i Josep Ramon Méndez, director de l’Hospital de Sant Boi, que han estat els encarregats de rebre aquest guardó, en un acte que s’ha dut a terme en format digital a causa de les restriccions establertes per la pandèmia de la covid-19.NdP PremisBenchmarking HospitalSantBoi


L’Hospital de Sant Boi reconegut de nou com a millor hospital general de referència en els premis en benchmarking CSC/ARQ


En primer lloc, Enric Mangas ha recordat que aquest guardó posa en valor la implicació de tots els professionals de la institució i subratlla la importància dels equips de direcció a l’hora de dotar-los d’eines per gestionar la seva tasca diària.


Per la seva banda, Ignasi Riera ha destacat que una de les decisions estratègiques del centre és l’ús dels indicadors de qualitat com a eina de millora contínua. Aquests són oberts per a tothom i transparents, i permeten que els professionals treballin en pro d’una millora, perquè els permet avaluar, compartir i treballar basant-se en aquests. “El nostre repte és incorporar la veu dels pacients i dels professionals en aquests indicadors”, ha afegit.


En darrer terme, el Dr. Méndez ha apuntat que el fet diferencial que ha permès l’obtenció d’aquest premi és precisament la cultura de millora que tenen interioritzada els professionals del Parc Sanitari.


Alhora, aquesta V Jornada de Benchmarking CSC/ARQ ha volgut posar èmfasi en la importància de reconèixer, a través d’aquests premis, la tasca dels hospitals que obtenen els millors resultats en els estàndards de qualitat.


Aquest nou premi que l’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu suma a la seva trajectòria, posa de relleu el compromís de l’organització i de tots els professionals amb la millora contínua i la qualitat, enteses aquestes com a eines indispensables per garantir l' excel·lència dels serveis assistencials.


En definitiva, un guardó que reconeix un model de gestió centrat en la persona, transparent i orientada a resultats, on la qualitat esdevé el vincle de confiança mútua i essencial entre usuaris i professionals i els situa al centre del sistema sanitari.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE