• Usuario

Detinguda a L'Hospitalet una dona per vuit estafes en botigues de compravenda d'or a l'àrea metropolitana

Els Mossos detenen a l'Hospitalet de Llobregat una dona per cometre vuit estafes en botigues de compravenda d'or a l'àrea metropolitana de Barcelona.

|

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat han detingut una dona de nacionalitat colombiana, de 26 anys com a presumpte autora de vuit delictes d'estafa.


Els fets van succeir el passat dimecres 3, quan els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana van tenir coneixement que una dona estava intentant cometre una estafa en una botiga de compravenda d'or a l'Hospitalet de Llobregat. 


Una clienta estava intentant deixar en dipòsit diverses joies, com si fossin d'or i per les que obtindria més de 1.100 euros. Immediatament els agents es van adreçar al lloc i van comprovar que l'empresa, des de feia una setmana, havia patit diversos enganys amb or fals.


EuropaPress 2695006 mossos desquadra archivo1


Detinguda a L'Hospitalet una dona per vuit estafes en botigues de compravenda d'or a l'àrea metropolitana @EP


En aquest tipus d'operacions s'utilitza un tipus de préstec que consisteix en deixar en dipòsit les joies a canvi de diners i un cop el client retorna la quantitat acordada, l'empresa li retorna les joies.


Segons constava a la base de dades de l'establiment, la mateixa clienta, el 24 de febrer, en una sucursal de Santa Coloma de Gramenet, havia fet una operació fraudulenta per més de 800 euros.


Davant les evidències els agents van detenir la dona com a presumpte autora de dos delictes d'estafa.


Posteriorment, es va relacionar la dona amb sis estafes més amb el mateix modus operandi comeses el mes de febrer en diferents establiments de la mateixa empresa, als municipis de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, per un valor de més de 3.000 euros.


L'arrestada va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE