Sant Just Desvern aposta pel nou model de recollida de residus domiciliaris

|

Sant Just Desvern aposta pel nou model de recollida de residus domiciliaris. A partir d'ara els contenidors de resta de la zona de La Miranda-Canigó passaran a obrir-se amb targeta.


D’aquesta manera, els contenidors d’aquesta fracció estaran tancats i el veïnat de la zona podrà obrir-los amb la targeta identificativa que se’ls ha proporcionat. Properament, els contenidors de matèria orgànica també passaran a obrir-se amb targeta.


Amb l’inici del nou model de recollida de residus domiciliaris a la zona, comença també una campanya informativa a peu de carrer, amb educadores i educadors ambientals i amb un punt informatiu davant de l’Escola Canigó, de dilluns a divendres, d’11 a 18 h.SantJustDesvern


Sant Just Desvern aposta pel nou model de recollida de residus domiciliaris/ Ajuntament Sant Just


Ampliació del calendari i l'horari d’entrega de les targetes


Els veïns i les veïnes del barri de La Miranda-Canigó que no hagin recollit la targeta encara podran fer-ho aquesta setmana, portant la carta d'activació de la targeta amb QR, en algun d'aquests dos punts: a Can Ginestar (de dilluns a divendres, d’11 a 13 h i de 16 a 20 h, i dissabte d'11 a 13 h) i a la carpa informativa que s’installarà a la rotonda del Parc del Canigó (de dilluns a divendres, d’11 a 18 h). 


En el punt informatiu s’entregaran targetes, però no s’entregarà el pack de bosses trio, les bosses compostables, l’imant, el cubell i altres materials vinculats a la recollida de residus, que només es poden recollir a Can Ginestar. En cas de pluja, el punt informatiu del Canigó es traslladarà a Can Ginestar.


La Miranda-Canigó és la primera zona del municipi on s’efectuarà el canvi del model de recollida domiciliària amb contenidors amb xip, que s’implantarà progressivament per zones. Recordeu que podeu resoldre dubtes o incidències a través del web santjust.cat/residus, del telèfon/WhatsApp 635 865 285 i del correu electrònic residus@santjust.cat.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial