• Usuario

Sant Vicenç dels Horts condemna el masclisme

Durant el 2020, 45 dones van ser assassinades a Espanya per les seves parelles o ex parelles. Sant Vicenç dels Horts i la Diputació de Barcelona, es posiciona en l'ajuda contra la violència masclista.

|

Durant el 2020, 45 dones van ser assassinades per les seves parelles o ex parelles a Espanya, segons la Delegació de Govern per a la Violència de Gènere, 1.081 des del 1 de gener de 2003, quan es van començar a comptabilitzar oficialment. 26 menors van quedar orfes l'any passat. 


Violencia machista

@EP


L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Diputació de Barcelona, es posiciona en l'ajuda contra la violència masclista. Recorden que les dones que pateixen qualsevol tipus de violència així com tota la ciutadania tenen a disposició diferents serveis telefònics d’atenció i emergència. Són: 


• El 900 900 120. És gratuït, confidencial i presta atenció les 24 h del dia davant de qualsevol tipus de violència masclista. 


• En cas d’emergència, truqueu al 112


• També podeu trucar a la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Vicenç dels Horts (93 567 58 20) o a Serveis Socials (93 672 23 11). 


• El Servei de Primera Acollida del SIAD municipal atén consultes preferiblement per correu electrònic. Podeu enviar un correu igualtat@svh.cat o atencioaladona@svh.cat indicant nom i cognoms, telèfon de contacte i motiu de la consulta. També podeu trucar al telèfon 673 730 782 de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 18 h. 


• A nivell comarcal, el telèfon del SIAD del Consell Comarcal del Baix Llobregat és el 93 557 24 20.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE