• Usuario

El Citilab de Cornellà acull la primera fase de la XXII edició de l’Exporecerca Jove

El laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat collabora per segon any consecutiu amb Magma Recerca, l’Associació que Promou la Recerca Jove i que enguany ha impulsat la 22a edició de l’Exporecerca Jove.

|

El laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat Citilab col·labora per segon any consecutiu amb Magma Recerca, l’Associació que Promou la Recerca Jove i que enguany ha impulsat la 22a edició de l’Exporecerca Jove, una de les fires internacionals de recerca més importants d’Europa que se celebra a Catalunya des de l’any 2000.


L’Exporecerca d’enguany s’ha adaptat a la situació sanitària actual oferint un format híbrid (una fase virtual i una fase presencial) i acollint, aquesta vegada, treballs de recerca exclusivament de batxillerat. Així doncs, els dies 27 i 28 de febrer s’ha celebrat la Fase Online i els dies 27 i 28 de març es realitzarà la Fase Final de manera presencial si les condicions ho permeten.

La Fase Online, al Citilab





@Citilab


Citilab ha sigut la seu des d’on l’organització de l’Exporecerca Jove ha coordinat, fet el seguiment i l’emissió en directe de les exposicions orals que l’alumnat seleccionat ha realitzat des de casa.


Des de l’Opensurf, l’ampli espai polivalent i constantment ventilat, el personal de Magma Recerca ha gestionat l’esdeveniment en línia del cap de setmana i, des del plató del Citilab, s’ha dut a terme la realització en viu, comptant amb el suport tècnic constant de l’equip del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat.


En aquesta primera fase s’han seleccionat els 20 treballs de recerca que passen a la Fase Final.

XXII Exporecerca Jove 2021XXII Exporecerca Jove 2021XXII Exporecerca Jove 2021XXII Exporecerca Jove 2021





@Citilab



L’any passat, després de la cancel·lació de la fira YoMo (The Youth Mobile Festival), Citilab va col·laborar estretament amb l’organització de la XXI Exporecerca Jove i es va fer realitat la celebració de la fira, que va comptar amb 2.000 visitants i va exposar 119 projectes d’investigació en iniciativa que té el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE