• Usuario

ERC denuncia a l'Ajuntament de l'Hospitalet davant del CAC

Els republicans reclamen  la convocatória de les reunions del Consell Consultiu, Assessor, Executiu i de Programació que marca el Reglament dels mitjans.

|

Esquerra Republicana de l'Hospitalet ha traslladat davant del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) els incompliments reiterats del govern local als serveis de comunicació municipals, tal com venen denunciant des de fa mesos. 


El portaveu republicà i cap de l'oposició, Antoni Garcia, ha lamentat la “manca de voluntat de l'equip municipal per garantir la pluralitat i la participació social i política als mitjans

locals”.


Garcia antoni


Antoni Garcia, Portaveu d'ERC a l'Hospitalet/ @ERC




Entre els fets denunciats, Esquerra Republicana assenyala que des de fa més de dos anys no s'han convocat ni el Consell Consultiu i Assessor ni el Consell Executiu i de Programació dels mitjans locals de l'Hospitalet. Tenint en compte que segons el Reglament dels mitjans de comunicació locals s'han de convocar dues vegades l'any i una vegada cada quatre mesos, respectivament. Aquesta situació impedeix el normal funcionament de la prestació dels serveis de comunicació locals i poder concretar, per exemple, l'ús i les condicions de participació dels diferents grups polítics als mitjans de comunicació.


El regidor republicà Antoni Garcia ha explicat que “portem mesos reclamant el compliment del reglament, però  el govern ho haa estat bloquejant”. Així, Garcia ha recordat que “al Ple del mes de gener vam reclamar actualitzar el contracte-programa, pendent des de 2018 però que encara no ha passat pel Ple per a la seva aprovació, i el PSC hi va votar en contra”. 


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE