El Prat reconeix la tasca dels criadors i criadores de Pota Blava

|

L’Ajuntament del Prat ha realitzat una recepció al saló de plens del consistori als principals criadors i criadores de Pota Blava i als pagesos i pageses de la ciutat que participen regularment a la Fira Avícola. Prat


@AjuntamentElPratL'objectiu ha estat reconèixer la tasca de les persones dedicades a la producció i comercialització dels productes de proximitat per excel·lència, el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat, tot i les dificultats que han sorgit durant els darrers mesos i a causa de la covid-19. Aquest reconeixement substitueix el tradicional concurs d'aviram i paneres, que no es va poder celebrar durant la 47ena Fira Avícola a causa de la pandèmia.Les persones reconegudes han estat:


Ramaderia


Montserrat Español Serra – Cal Peret del Serra

Valentina Guisado Arnaltes – Cal Mià

Maria Joe Sanfeliu Balagué – Cal Mià

Montserrat Torres Torres – Granja Avícola Torres

Juan Vives Balletbó – Cal Roc

Ana Vives – Cal Roc

Lola Malet Sabadell – Cal Malet

Joan Salom Sanfeliu – Cal Salom

Joan Pujals Portillo – Masia de Cal Senyoret

Montse Pujals – Masia de Cal Senyoret

Rafael Muntaner Pujals – Cal Ramonet del Nara

Antonio Escuín Blanco – Cal Pati

Albert Muñiz – Escola Benviure


Pagesia


Xavier Oliva Peris – Ca l’Isidro del Fernando

Agustí Garcia Segovia – Cal Santafé

Josep Piñol Tarrida – Cal Piñol

Damià Sanfeliu Guisado – Cal Mià

La Unitat de Mecanització Agrària de la UPC, Premio Josep Oliva


A més a més, s’ha fet entrega del Premi Josep Oliva, que té com a objectiu reconèixer la tasca d’aquelles persones i entitats que treballen per la difusió cívica i cultural de la pagesia. En aquesta 47a edició, el Premi Josep Oliva s’ha lliurat a la Unitat de Mecanització Agrària de la Universitat Politècnica de Catalunya, dedicada a la recerca amb experiència en l’àmbit de la tecnologia de maquinària agrària. Aquesta unitat de recerca té una estreta relació amb el fabricants i empreses del sector i permet, així, que els estudiants tinguin coneixements tecnològics actualitzats adaptats a les necessitats professionals actuals.


Tot i la pandemia els restaurants pratencs van aconseguir servir més 300 pollastres Pota Blava de la Granja Torres  al desembre.


D’altra banda, la venda de productes locals també es va mantenir amb les parades de la Granja Torres i el Mercat Municipal, així com a través de la botiga digital com a nova via de comercialització d’aquest producte.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial