El Projecte Respond del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi cerca voluntaris

|

Des de l'inici de la pandèmia, els professionals dels centres sanitaris han estat exposats a una enorme pressió assistencial, al risc de contagi i a unes condicions de feina molt complexes, fet que ha pogut provocar alts nivells d'estrès, malestar psicològic i reduccions del grau de benestar en general.NdP Respond


@SantJoandeDéu 


Per donar resposta a aquesta necessitat,  ha nascut el projecte Respond (Improving the preparedness of Health Systems to Reduce Mental Health and Psychosocial Concerns resulting from the COVID-19 Pandemic).


Els resultats d'aquest estudi permetran proporcionar a les autoritats sanitàries les eines adients per millorar la salut mental i el benestar emocional dels professionals, i poder aplicar-les en futures pandèmies.


Respond és un estudi d'investigació a escala internacional, finançat per la Unió Europea, en el qual participen 13 universitats i centres de recerca d'arreu d'Europa, entre els quals hi ha el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.


En la primera fase del projecte Respond, es necesita identificar i descriure els problemes prioritaris de salut mental i psicosocial dels professionals de l'àmbit de la salut que han desenvolupat la seva tasca en primera línia i s'han vist afectats per la pandèmia de la COVID-19.


És per aquest motiu que  desde el Parc Sanitari Sant Joan de Deú busquen  voluntaris que vulguin participar en aquesta primera fase del projecte i que compleixin aquestes condicions:  1. Haver estat en actiu durant la primera onada de la COVID-19
  2. Formar part d'algun dels següents collectius:
  3. Personal sanitari (col·lectiu de metges, d'infermeria i auxiliars d'infermeria)
  4. Treballadors dels centres d'atenció primària
  5. Zeladors
  6. Administratius dels centres hospitalaris o d'atenció primària
  7. Serveis d'emergència
  8. Autoritats sanitàries locals
Per aconseguir-ho, farem una entrevista virtual a cada voluntari de 35-40 minuts de durada (horari a convenir), en la qual la confidencialitat de les seves dades estarà garantida en tot moment.


Qualsevol que vulgui  participar o més informació cal escriure al correu: 

nosaltres: a.monistrol@pssjd.org
   

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE