• Usuario

Sant Boi vol aprofitar els fons europeus per impulsar la seva transformació

L'Ajuntament participa en un cicle de conferències sobre les ajudes de la UE organitzat per la xarxa de ciutats Kaleidos

|

L'Ajuntament participa en un cicle de conferències sobre les ajudes de la UE organitzat per la xarxa de ciutats Kaleidos.



Nextgeneration


@AjuntamentSantBoi


L'Ajuntament de Sant Boi participa des d'aquesta setmana en un cicle de conferències-taller organitzat per la xarxa estatal de ciutats Kaleidos.red per optimitzar l'aprofitament dels fons que la Unió Europea destinarà a la reactivació econòmica i social. Els fons Next Generation European Union (NGEU) concedits a Espanya ascendeixen globalment a 170.000 milions d'euros.


Les ciutats de la xarxa Kaleidos.red comparteixen coneixement per definir estratègies i projectes amb les màximes opcions per accedir a aquests fons, que se sollicitaran a Brussel·les a finals d'abril en el marc del Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència.


A més, volen aprofitar aquests recursos per impulsar a curt termini la recuperació econòmica i social als seus territoris, però també com una oportunitat de transformació orientada al futur, qu e els permeti sortir de la pandèmia amb un nou impuls, essent més competitives a partir de l'aplicació de polítiques innovadores de digitalització i sostenibilitat.


El cicle "Estratègies per a l'absorció, canalització i gestió dels Fons Europeus" es durà a terme durant els mesos de febrer i març en vuit sessions protagonitzades per experts. 



Participaran, la representació d'Espanya a la Comissió Europea, el Real Instituto Elcano, la Universidad Pablo de Olavide, el European Crowdfunding Network, la Red Localis, l'European Investment Bank, l'Alianza Europea de Clusters, la United Nations Institute for Training and Research o l'European Cities for Sustainable Public Finances.


La Red Kaleidos treballa des de l'any 2000 per ajudar les ciutats a optimitzar les seves polítiques públiques compartint experiències i coneixements. 


Actualment, la seva acció se centra a enfortir el desenvolupament de l'Agenda 2030 als seus àmbits territorials. Els ajuntaments motors de la xarxa són els de Sant Boi, Alacant, Bilbao, Getafe, Màlaga, Santiago de Compostela, València i Vitoria-Gasteiz.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE