• Usuario

El ministre Iceta i el presidenciable Illa convençuts que "hi haurà un canvi"

El ministre de Política Territorial i líder de PSC, Miquel Iceta, ha afirmat que els socialistes esperen el recompte final de vots de les eleccions catalanes "molt esperançats", i convençuts que aquest diumenge comença el canvi. Per al presidenciable Illa "el canvi que ha arribat per quedar-se. Ens ens il·lusiona representar amb força".

|

El ministre de Política Territorial i líder de PSC, Miquel Iceta, ha afirmat que els socialistes esperen el recompte final de vots de les eleccions catalanes "molt esperançats", i convençuts que aquest diumenge comença el canvi.


A la seva arribada a la seu de PSC, des d'on els socialistes seguiran la nit electoral, ha dit que estan "especialment il·lusionats per la confiança" que veuen entre la gent, a la qual ha animat a continuar participant fins que tanquin els col·legis electorals, i ha celebrat que la jornada es desenvolupi amb normalitat.


20210214190057

Iceta espera el recompte final "esperançat", convençut que hi haurà un canvi @EP


"Fa tres anys ningú esperava a el PSC; fa tres mesos, tampoc, i ara estem disputant la final", ha expressat, i ha afegit que està convençut que l'esperança s'imposarà a la por i que el futur passarà per davant de l'passat.


El candidat d'el PSC a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha assegurat que les eleccions d'aquest diumenge són l'oportunitat de girar full i que el "canvi prengui forma en les urnes".


El candidat a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, arriba a la seu de el PSC

Illa ha afirmat que "el canvi ha arribat per quedar-se" @EP


"Un canvi que ha arribat per quedar-se i que ens il·lusiona representar amb força", ha expressat a la seva arribada a la seu de el PSC per seguir la nit electoral.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE