• Usuario

Viladecans celebrarà el Carnestoltes amb activitats en línia


La popular Rua es converteix enguany en una desfilada a Atrium amb les millors disfresses dels darrers anys, que l'Esparriot conduirà i s'emetrà el 13 de febrer a les xarxes municipals

Viladecans

|

El Carnaval de Viladecans, que enguany se celebra a través d’Internet per la situació sanitària, s’inicia el proper 11 de febrer, Dijous Gras, fins al 17 de febrer, Dimecres de Cendra



Carnestoltes


@AjuntamentViladecans


Només una activitat tindrà lloc de forma presencial guardant les mesures de seguretat corresponents: l’Exposició de Disfresses al centre Can Xic, amb vestits d’anys anteriors, cedits per les entitats participants, que es podrà gaudir del 16 de febrer al 2 de març a través dels aparadors d’ambdós costats de l’edifici, ja que no es permetrà l’accés a l’interior.


Les entitats de la ciutat adaptaran la popular Rua de Carnestoltes a una desfilada a Atrium Viladecans amb les millors disfresses dels darrers anys. L'Esparriot, la caracterització del qual anirà a càrrec de l’Agrupament Mossèn Cinto Verdaguer, serà el mestre de cerimònies i conduirà l'espectacle, que s'emetrà el dissabte 13 de febrer a les xarxes municipals. El show,  es podrà seguir per les xarxes i participaran deu entitats i tres escoles de ball locals.



A més Cia. Patawa ha preparat l’espectacle teatralitzat de titelles La Vella Quaresma i el Rei Carnestoltes, una funció per a tots els públics, que s’emetrà online. Els amics de la Tornaboda faran una mostra d’aquesta dansa popular tan típica de Viladecans i ensenyaran a ballar el Patatuf i la Tornaboda amb un audiovisual que s’emetrà el diumenge 14 de febrer.


Si la festa s’encetarà amb un taller que ensenyarà a fer els Bunyols de Quaresma amb un vídeo que s’emetrà l’11 de febrer, i un altre de maquillatge de Carnaval, l’acomiadament del regnat del rei Carnestoltes, amb el seu Enterrament i vetlla, anirà a càrrec dels Diables de Viladecans, el dimecres 17 de febrer, a les 18 hores, a través del compte d’Instagram de l’Ajuntament de Viladecans @Viladecans.ig.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE