• Usuario

Cornellà té previst invertir 3 milions d'euros en 2021 en la millora la qualitat dels serveis locals

La inversió prevista inicialment en els pressuposts de l'Ajuntament de Cornellà per a aquest any 2021 és de 3 milions d’euros, xifra que representa el 3,52% del total del pressupost , i que es finançarà íntegrament amb recursos propis.

|

Per aquest 2021, l'Ajuntament de Cornellà té previst culminar aquells projectes de 2020 que es van veure paralitzats per la pandèmia, especialment tots els relacionats amb el manteniment de la ciutat. 




Per exemple, els projectes sorgits de l'última convocatòria dels Pressupostos Participatius de l'última convocatòria, seguir amb projectes de reforestació dins el programa Cornellà Natura, inversions en parcs infantils i jardins, així com continuar invertint en millores informàtiques i mantenir el nivell d'infraestructures actual en edificis municipals, com escoles o escoles bressols i equipaments esportius.


Així inversió prevista inicialment en els pressuposts de l'Ajuntament de Cornellà per a aquest any 2021 és de 3 milions d’euros, xifra que representa el 3,52% del total del pressupost , i que es finançarà íntegrament amb recursos propis.



Cornellapto


@AjuntamentCornellà


Consulta el pressopostos complerts aqui: http://pressupostos.cornella.cat/resumen/#2021


Pto





Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE